Leiligheter

Baltazar Apartment ligger et lite steinkast fra Tjuvholmen. Her bor du i en nyrenovert bygård med god takhøyde og interiør i moderne design. Vi har 39 leiligheter i variert størrelse, med eller uten kjøkken. Kjøkkenet er velutstyrt med 2 kokeplater, kjøleskap og oppvaskmaskin. Alle våre rom er utstyrt med TV, høyhastighets internett, og bad med dusj. Du vil få tilgang til et velutstyrt treningsrom, sauna og vaskerom.
Leilighetene ligger sentralt med gangavstand til Tjuvholmen, Aker Brygge, Akershus Festning, Karl Johans gate og slottet. Passer perfekt for både forretning- og fritidsreise i Oslo.
Alle rom har Nespresso kaffemaskin.

Executive studioer/familierom med kjøkken

Våre familierom med kjøkken har flott, moderne interiør, og er beregnet for én til fem personer. Med store, flotte, lydisolerte vinduer, slippes det inn mye naturlig lys. Leilighetene har et fullt møblert kjøkken med oppvaskmaskin, platetopp, kjøleskap, Nespresso kaffemaskin, spisebord med stoler og klesskap. Alle rom har ett flott moderne bad med dusj.

1-4 personer Kjøkken Wifi Baderom med dusj Nespresso kaffemaskin

Superior rom med kjøkken

Våre superior rom med kjøkken har flott, moderne interiør, og er egnet for én til tre personer. Med store, flotte lydisolerte vinduer, slipper inn mye naturlig lys. Rommet har ett fullt møblert kjøkken med oppvaskmaskin, platetopp, kjøleskap, Nespresso kaffemaskin, spisebord med stoler og klesskap. Alle rom har ett flott moderne bad med dusj.

1-3 personer Kjøkken Wifi Baderom med dusj Nespresso kaffemaskin

Dobbeltrom med kjøkken

Våre dobbeltrom med kjøkken har flott, moderne interiør, og er egnet for én til to personer. Med store, flotte lydisolerte vinduer slippes det inn mye naturlig lys. Rommet har et fullt møblert kjøkken med oppvaskmaskin, platetopp, kjøleskap, Nespresso kaffemaskin, spisebord med stoler, klesskap, høyhastighets internett. Alle rom har et moderne bad med dusj.

1-2 personer Kjøkken Wifi Baderom med dusj Nespresso kaffemaskin

Superior rom uten kjøkken

Våre superiorrom uten kjøkken har flott, moderne interiør, og er egnet for én til tre personer. Med store, flotte lydisolerte vinduer slippes det inn mye naturlig lys. Rommet er utstyrt med Nespresso kaffemaskin, høyhastighets internett. Alle rom har et moderne bad med dusj.

1-3 personer Kjøkken Wifi Baderom med dusj Nespresso kaffemaskin

Standard rom uten kjøkken

Våre standardrom uten kjøkken har flott, moderne interiør, og er egnet for én til to personer. Med store, flotte lydisolerte vinduer slippes det inn mye naturlig lys. Rommet er utstyrt med Nespresso kaffemaskin, høyhastighets internett. Alle rom har et moderne bad med dusj.

1-2 personer Kjøkken Wifi Baderom med dusj Nespresso kaffemaskin