Korttidsleie Oslo

Er du ute etter hyggelig og hjemmekoselig korttidsleie i Oslo? Leilighetshotellet Baltazar Apartments ligger sentralt plassert og huser opptil 5 personer.

Bestill

Trenger du noe midlertidig å leie i Oslo? Kanskje venter du på å ta over en bolig, pusser opp badet eller bare ønsker å besøke hovedstaden i en periode? Baltazar Apartments tilbyr leiligheter til leie i vårt leilighetshotell.

Å leie rom og leiligheter hos oss er billigere enn hotell dersom du trenger et sted å bo i en korttidsperiode. Vi har også en svært sentral beliggenhet med Tjuvholmen og Aker Brygge, Oslo Sentrum og Frogner i umiddelbar nærhet.

Hva er Baltazar Apartments?

Sentralt i Oslo, like ved flotte Tjuvholmen, ligger leilighetshotellet Baltazar Apartments. 39 moderne og hyggelig innredede leiligheter i en klassisk gammel bygård fra 1878, alle høye under taket og med store vinduer som slipper inn masse naturlig lys.

Vi åpnet dørene for gjester i 2020, til en nyoppusset bygård som tidligere har vært både leiligheter og museum. Nå er vi tilgjengelige for deg som trenger korttidsleie i Oslo, enten du pendler til hovedstaden eller bare skal på helgetur.

Smarthotell

Baltazar Apartments er et såkalt smarthotell. Det betyr at vi har moderne og smarte løsninger som gjør ting enklere både for oss og for dere, og sparer kundene våre for flere utgifter.

Blant annet har vi automatisk innsjekk, som går ut på at du i stedet for en nøkkel får en firesifret kode som går til hoveddøren og døren til ditt rom. Denne fungerer til du sjekker ut.

Flere flotte fasiliteter

Som det smarthotellet vi er tilbyr vi også morgendagens roomservice - dagsfersk frokost, lunsj og middag, samt et stort utvalg salater, baguetter, varme middagsretter og drikkevarer. Alt dette er tilgjengelig ved inngangspartiet.

Du har som gjest hos oss også tilgang til et fullt utstyrt treningsrom med høy standard. Her har du alt du måtte trenge for å komme i form.

Ved siden av treningsrommet finner du en infrarød sauna som våre gjester har full tilgang på. Her er det flere helsefordeler å hente, som smertelindring, økt blodsirkulasjon, økt forbrenning og sterk avgiftning.

Du har også tilgang til vårt fullt utstyrte vaskerom med vaskemaskin, tørketrommel og strykestasjon.

Våre rom i Oslo

Baltazar Apartments leiligheter til korttidsleie er i forskjellige størrelser, hvor halvparten av dem har et fullt møblert og utstyrt kjøkken slik at du og dine kan lage egne måltider. Alle rom har også egen TV og raskt wifi.

Rommene uten kjøkken

Vårt minste og rimeligste rom er Standardrom uten kjøkken. Rommet huser 1-2 personer og har en komfortabel 160 seng og et moderne bad med dusj.

Våre Superiorrom uten kjøkken huser opptil 3 personer og er utstyrt med en 160 seng og en behagelig uttrekkbar sovestol. Dette rommet har selvsagt også eget bad med dusj.

Utvalg av rom med kjøkken

I vårt Dobbeltrom med kjøkken kan dere være 2 gjester i en 160 seng. Rommet er hyggelig møblert med et moderne dusjbad.

Vårt nest største rom er Superior med kjøkken hvor dere kan være opptil 3 gjester. Rommet har en 160 seng, en uttrekkbar sovestol og eget bad med dusj.

Executive Studios er de største rommene vi tilbyr. Rommene har to 160 senger samt en uttrekkbar sovestol eller sovesofa, og kan dermed huse opptil 5 personer. Perfekt for familier som er ute etter korttidsleie i Oslo. Her har du selvsagt også et eget moderne bad med dusj.

Ta kontakt med oss dersom du er ute etter korttidsleie i Oslo, Baltazar Apartments hjelper deg gjerne med booking og svarer på hva enn du måtte lure på. Velkommen!

Ta Kontakt