Leilighetshotell Oslo

Skal du på helgetur til Oslo, eller kanskje har du forretninger i byen i en kortere periode? Baltazar Apartments er et flott og sentralt leilighetshotell i Oslo.

Bestill

Baltazar Apartments

Baltazar Apartments er et leilighetshotell i Oslo, lokalisert rett ved fantastiske Tjuvholmen. I 2020 åpnet vi helt nyoppussede lokaler i en gammel, elegant bygård fra 1878 hvor det tidligere har vært både leiligheter og museum.

Vi har 39 hotellrom i forskjellige størrelser, med et fullt utstyrt kjøkken i over halvparten av dem. Som gjest hos oss har du også tilgang til treningsrom i kjelleren, vaskerom og sauna.

Smarthotell

Vi er hva man kaller et smarthotell, noe som betyr at vi har moderne løsninger som gjør ting enklere for både deg og oss.

Vi har blant annet automatisk innsjekk der du som gjest får tilsendt en firesifret kode som fungerer som din nøkkel under hele ditt opphold hos oss.

Flere type leiligheter å velge i

Vi har hele 39 flotte leiligheter tilgjengelig, i forskjellige størrelser og med forskjellig innredning. Bygget har god takhøyde og alle leiligheter har moderne og hyggelig innredning slik at du skal føle deg som hjemme.

Alle rommene har egen TV, Nespresso kaffemaskin og internett med høy hastighet, slik at du alltid kan være på nett og ha mulighet til å jobbe, streame og finne aktiviteter og restauranter i Oslo by. Rommene har også eget bad med dusj.

Rom med kjøkken

Over halvparten av rommene i vårt leilighetshotell i Oslo har eget kjøkken, som er perfekt for lengre overnattinger og familier på tur.

Våre Executive Studios er flotte familierom som er utstyrt med to behagelige 160 senger og sovesofa eller uttrekkbar sovestol. Dette vil si at rommene huser opptil 5 personer.

Kjøkkenet inkluderer kjøleskap, oppvaskmaskin, platetopp og spisebord med stoler, og rommet har også klesskap og tilgang til et fullt utstyrt vaskerom i kjelleren.

Superior rom med kjøkken er moderne og hyggelige rom som huser opptil 3 personer i en 160 seng og en uttrekkbar sovestol. Rommets store, lydisolerte vinduer slipper inn mye naturlig sollys og gir gjestene en flott utsikt ut over Oslo by.

Vi tilbyr også et dobbeltrom med kjøkken som er utstyrt med en 160 seng og egner seg for 1-2 personer. Ellers har rommet like fasiliteter som Superior og Executive Studios.

Rom uten kjøkken

De litt mindre rommene våre er ikke utstyrt med kjøkken, og passer derfor godt for dem som liker best å spise ute eller har måltidene sine med kolleger.

I vårt Superiorrom uten kjøkken er det plass til 1-3 personer i en 160 seng og uttrekkbar sovestol. Rommet har mye naturlig lys og et moderne bad med dusj.

Vårt leilighetshotell i Oslo tilbyr også Standardrom uten kjøkken som passer dersom dere som er 1 eller 2 personer på jakt etter overnatting. Dette er vårt aller rimeligste alternativ.

Når du leter etter overnattingsmuligheter i hovedstaden, sjekk ut Baltazar Apartments - et hjemmekoselig og moderne leilighetshotell i Oslo.

Bestill