Pendle til Oslo

Pendler du til oslo, men trenger et sted å oppholde deg? Hos Baltazar Apartments rett ved Tjuvholmen og Aker Brygge, har du mulighet til å leie rom med kjøkken!

Bestill!

Det perfekte hotellet

Mange av oss jobber i hovedstaden eller er i byen ofte i forbindelse med møter og lignende og må derfor pendle til Oslo. Noen er her en dag om gangen, mens andre jobber kanskje med store prosjekter som som varer over lengre tid. Med vårt hotell er det enkelt å bli i byen i stedet for å pendle til Oslo hver dag.

Baltazar Apartments et resepsjonfritt hotell med automatisk innsjekk. Dette gir oss og deg mange fordeler. For eksempel kan du sjekke inn når på dagen du vil etter avtalt tid, og du får en kode som du låser deg inn med og som fungerer hele oppholdet ditt. Dermed slipper du risikoen for å rote bort en nøkkel eller et nøkkelkort.

Ved å ikke ha resepsjon sparer vi også penger, noe som gjør at vi kan tilby flotte hotellrom til prisgunstige priser.

Hotell med kjøkken

Vi forstår at dersom man skal tilbringe lang tid i byen kan man ha behov for å lage maten selv, i stedet for å gå ut å spise hver dag. Hos oss får du hotellrom både med og uten kjøkken slik at rommet dekker dine behov.

Sentral beliggenhet

Når man er på jobbtur er det en fordel at hotellet du oppholder deg på ligger sentralt i Oslo, med kort vei til alt. Det er dette som gjør oss til det perfekte valget. Fra oss er det gangavstand til både Tjuvholmen, Aker Brygge og Karl Johan. Det er også kort vei til Oslo S, dermed er det lett å komme seg hit med tog fra Gardermoen eller andre steder i landet om du må pendle til Oslo.

Perfekt til ferier

Baltazar Apartments egner seg også svært godt for byferier med familie, venner eller kjæresten. Med såpass sentral beliggenhet er det kort vei til alle severdighetene i Oslo, slik at dere kan få oppleve så mye som mulig mens dere er i hovedstaden.

Rom for alle

Vi har fem ulike romtyper som har plass til alt fra 1-5 personer. Om dere er mange kan dere leie flere rom slik at alle får plass.

Flere av våre rom er også tilpasset rullestolbrukere og bygget er utstyrt med heis. Dersom du eller noen i reisefølget ditt sitter i rullestol er det bare å ta kontakt med oss, så tilpasser vi oppholdet så godt vi kan.

Skal du reise med baby eller barn, kan vi anbefale og ta et av rommene med kjøkken. Da er det superlett å tilberede mat på rommet samt at disse rommene er fullt utstyrt med spisebord.

Har du spørsmål?

Har du spørsmål om våre hotellrom eller andre henvendelser? Ta kontakt med oss i dag, så hjelper vi deg så godt vi kan!