Pendlerbolig

Vi har de perfekte pendlerbolig- og leilighetene med gode tilleggstjenester - midt i smørøyet av Oslo.

Kontakt oss for pendlerbolig

Baltazar apartments

Vi disponerer 39 nyrenoverte leiligheter som ligger fredelig til med inngang fra Munkedamsveien, en hyggelig og tilbaketrukket gate midt i Oslo sentrum. Leilighetene kan skilte med kvaliteter som lyse rom, god høyde under taket og praktisk utforming for maksimal utnyttelse av plassen.

Ved å ikke ha resepsjon sparer vi også penger som gjør at vi kan tilby flotte hotellrom til fine priser.

Målet vårt er å gi deg den gode hjemmefølelsen selv om du er på reisefot. Leilighetene er hjemmekoselige og har et personlig preg. Om du skal overnatte en natt eller et halvt år, er opp til deg.

Beliggenhet

Smarthotellet ligger i veletablert, usjenert, trafikkstille og særdeles attraktivt boligområde. Herfra har du umiddelbar nærhet til offentlig kommunikasjon, restauranter, kunstgallerier og shopping.

Bedriftsavtale

Vi gjør det superenkelt for bedrifter å booke pendlerbolig gjennom Baltazar Apartments. Vi har gode priser nettopp fordi vi er et resepsjonsfritt hotell. Din bedrift skal ha mulighet til å kunne leie en leilighet til alt fra dagsbehov til mer langsiktige behov.

De ulike leilighetene

Hos oss kan du velge mellom 5 ulike leiligheter som skal dekker de ønskene og behovene du måtte ha.

Velg mellom:

  • Standard rom uten kjøkken
  • Superior rom uten kjøkken
  • Dobbeltrom med kjøkken
  • Superior rom med kjøkken
  • Executive studioer/familierom med kjøkken

Våre tilleggstjenester

Våre løsninger sparer deg både for tid og penger. Vi kan tilby et nyoppusset treningsrom i kjelleren med solide apparater til å gjennomføre en god økt. Etter treningsøkten har du mulighet til å slappe av i badstuen. Denne ligger like ved treningsrommet. I tillegg finner du et vaskerom i kjelleren.

Vi tilbyr gratis vask av leiligheten hver 7.dag, og ønsker du å komme deg fra A til Å kan du leie en Teslabil gjennom oss. Har du spørsmål er det bare å ta kontakt. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Smarthotell som er perfekt for pendlere

Baltazar Apartments Tjuvholmen er et moderne smarthotell med sentral beliggenhet rett ved Tjuvholmen Brygge. Vi har automatisk innsjekk som gjør at du mottar en 4 sifret kode på SMS. Denne koden erstatter en tradisjonell nøkkel og fungerer så lenge du er gjest på vårt hotell.

Bygården er bygget i 1878, og det har vært leiligheter og museum her også tidligere. Vi åpnet dørene til en totaloppusset bygård i 2020.

Våre 39 rom varierer i størrelse, og passer perfekt for både forretningsreisende og helgegjester. Over halvparten av leilighetene har fullt møblert kjøkken, og du har tilgang til treningsrom nede i kjelleren – samt sauna og vaskerom.

Send oss en epost, så finner vi en pendlerbolig som passer for deg og din bedrift.

Ta kontakt