Pendlerleilighet

Våre nyrenoverte og moderne pendlerleiligheter ligger sentralt i Oslo. Vi tilbyr gode tilleggstjenester til din overnattingsopplevelse.

Ta kontakt

Baltazar Apartments

i tilbyr romslige og lyse leiligheter med moderne løsninger i en nyrenovert bygård. Vi har 39 pendlerleiligheter i variert størrelse, med eller uten kjøkken. Både leilighetene og våre tilleggstjenester skal dekke dine viktigste hverdagsbehov, derfor fokuserer vi på fleksibilitet. Din bedrift skal ha mulighet til å leie en leilighet på alt fra dagsbasis til mer langsiktige behov.

Vi har flere typer pendlerleiligheter å velge i. Alle rommene har egen TV, Nespresso kaffemaskin og internett med høy hastighet, slik at du alltid kan være på nett og ha mulighet til å jobbe, streame og finne aktiviteter og restauranter i Oslo by. Rommene har også eget bad med dusj.

Leilighetene ligger i Munkedamsveien, som er perfekt for forretningsreisende eller dersom du trenger nærhet til Oslo sentrum. Aker Brygge og Tjuvholmen er et steinkast unna, og her finner du et yrende liv med restauranter, kunstgallerier og shoppingtilbud.

Sentral beliggenhet

Ved å velge Baltazar Appartment som din pendlerleilighet, kan du velge leilighet etter ditt behov. Vi har leiligheter for 1-5 personer. Jobber du i Oslo sentrum er det både bekvemt og tidsbesparende å leie leilighet hos oss. Leilighetene ligger et lite steinkast unna populære områder som Tjuvholmen og Aker Brygge.

Det er gåavstand fra leiligheten til blant annet Akershus Festning, Karl Johan og Slottsparken. For å ikke nevne det fantastiske kollektivtilbudet som er rett utenfor døren - hos oss har du gåavstand til både buss, trikk og t-bane.

Enkelt og greit

Hos oss er det automatisk innsjekking. For å komme inn på hotellet vil du motta en firesifret kode i bekreftelsen din. Denne koden er personlig, og vil fungere på hoveddøren og ditt eget rom.

Tilleggstjenester

Vi i Baltazar Apartments tilbyr en rekke tilleggstjenester under oppholdet hos oss.

  • Leiebil fra Tesla
  • Fri tilgang til vaskerom med vaskemaskin, tørketrommel, samt strykebrett og strykejern
  • Treningsrom
  • Sauna
  • Selvbetjent matservering - stort utvalg av baguetter, salater, drikke og varme middagsretter
  • Utvalg av snacks og drikke
  • Gratis regjøring hver 7. dag

Hjemmekontor og pendlerleilighet

Det er enkelt å jobbe hjemmefra når man føler seg som hjemme. Med store, flotte og lydisolerte vinduer slippes det inn mye naturlig lys. Alle våre rom er utstyrt med høyhastighets internett og kabel-tv, samt Nespresso kaffemaskin.

Skulle du bli sulten i løpet av dagen er det ikke verre enn å ta turen ned til hotellets inngangsparti hvor du finner et stort utvalg av baguetter, salater, drikke og varme middagsretter.

Om oss

Baltazar Apartments Tjuvholmen er et moderne smarthotell med sentral beliggenhet rett ved Tjuvholmen. Vi har automatisk innsjekk som gjør at du mottar en 4-sifret kode på SMS. Denne koden erstatter en tradisjonell nøkkel og fungerer så lenge du er gjest på vårt hotell.

Bygården er bygget i 1878 og det har vært leiligheter og museum her tidligere. Vi åpnet dørene til en totaloppusset bygård i 2020. Våre 39 rom varierer i størrelse og passer perfekt for både forretningsreisende og helgegjester. Over halvparten har et fullt møblert kjøkken, og du har tilgang til treningsrom nede i kjelleren samt sauna og vaskerom.

Send oss en epost, så finner vi en løsning som passer for deg og din bedrift.

Ta kontakt