Overnatting i Oslo

Trenger du et godt og trygt sted for overnatting i Oslo? Baltazar Apartments er et flott og sentralt leilighetshotell i Oslo

Kontakt oss

Baltazar Apartments er med sin beliggenhet i Munkedamsveien stedet å bo når du er på besøk i Oslo - kun et steinkast unna det beste Oslo har å tilby innen kultur, shopping og natteliv.

Føl deg som hjemme

Våre leiligheter ligger i rolige omgivelser i Munkedamsveien. De er utstyrt med smarte funksjoner og upåklagelig komfort slik at du virkelig kan slappe av under oppholdet. Bygården er bygget i 1878 og det har vært leiligheter og museum her tidligere. Vi åpnet dørene til en totaloppusset bygård i 2020.

Våre 39 rom er hjemmekoselige og varierer i størrelse, over halvparten er utstyrt med et fullt møblert kjøkken. Leilighetene passer perfekt om du ser etter en helgeovernatting i Oslo sentrum, enten for pendlere eller dersom du ønsker langtidsleie.

Smarthotell

Vi er et smarthotell og det innebærer at check-in prosessen er moderne og ukomplisert. Med vår automatiske innsjekk får du som gjest en firesifret kode tilsendt før du ankommer hotellet. Denne fungerer som din nøkkel under hele ditt opphold hos Baltazar Apartments.

Løsningen er tidsbesparende og effektivt for deg som gjest. Vi gjør alt for å gjøre oppholdet ditt mer smidig.

Vårt Service Office er tilgjengelig på telefon og e-post dersom du skulle trenge assistanse.

Bedriftsavtale

Det kan være en tidkrevende prosess å finne pendlerleilighet til ansatte. Vi er fleksible med å finne en løsning sammen for deg og din bedrift.Ved å bli bedriftskunde hos oss kan vi skreddersy avtaler etter bedriftens behov og ønsker.

Med en bedriftsavtale oppnår du følgende:

  • Rabatterte priser på overnatting
  • Enkel online booking
  • Mulighet for fakturering


Dersom du skulle ha noen generelle spørsmål rundt et eventuelt opphold på Baltazar Apartments kan du gjerne sende e-post til post@balta.no.

Våre leiligheter

Alle våre rom er nylig renovert og innredet i en sofistikert, elegant og moderne stil. Du kommer til å sove godt i våre gode senger og med lydisolerte vinduer. Vi har garantert det perfekte rommet for deg som ser etter overnatting i Oslo.

Vi har leiligheter med og uten kjøkken, men alle våre rom er utstyrt med TV, høyhastighets-Wifi, Nespresso kaffemaskin og bad med dusj. Rommene er romslige, slipper inn mye dagslys og har en god takhøyde som gjør rommet åpent og luftig.

Rom med kjøkken

Ønsker du å tilberede egen mat på hotellrommet? Flere av våre rom kommer med kjøkkenløsning.

Superior Executive-leiligheten er perfekt egnet for en til fem personer. Den har to komfortable 160-senger, samt en uttrekkbar sovestol. Rommet har store flotte vinduer som er lydisolerte, samt et moderne kjøkken med oppvaskmaskin, kjøleskap og platetopp. Med spisestue i rommet kan du sitte ved bordet og nyte måltidet.

Superior-rommene har en 160-seng samt en utfellbar sovestol. I dette rommet kan man fint bo opptil tre personer. Rommet har flotte, store lydisolerte vinduer som slipper inn dagslys, samt et kjøkken med oppvaskmaskin, kjøleskap og platetopp. Kjøkkenet er også utstyrt med spisebord og stoler.

Dobbelt rom har en 160 seng og åpen kjøkkenløsning. Her kan det bo en til to personer. Rommet har flotte store lydisolerte vinduer som slipper inn masse dagslys. Kjøkkenet er utstyrt med oppvaskmaskin, kjøleskap og platetopp, samt spisebord med stoler.

Rom uten kjøkken

Superior rom uten kjøkken er utstyrt med en 160-seng, samt en utleggbar sovestol. Rommet er egnet for en til tre personer. Alt i rommet er nyrenovert og moderne, og inne på rommet finner du sengetøy og håndklær, hårføner, såpe, TV og Nespresso kaffemaskin.

Det rimeligste alternativet vi kan tilby er standard rom uten kjøkken som passer dersom dere som er 1 eller 2 personer på jakt etter overnatting i Oslo. Alt i rommet er nyrenovert og moderne. Inne på rommet finner du sengetøy og håndklær, hårføner, såpe, TV og Nespresso kaffemaskin.

Bo sentralt

Leilighetene ligger i umiddelbar nærhet til Tjuvholmen og Aker Brygge. Her har du kort vei til det meste av spennende og underholdende ting byen har å by på. Det er kort vei til buss og T-bane som kan ta deg til Vigelandsparken, gamle Oslo eller the Munch-museet.

Andre severdigheter det er verdt å få med seg er blant annet Akershus festning, Karl Johan og Operahuset.

Moderne leiligheter midt i sentrum

Baltazar Apartments Tjuvholmen er et nyoppusset og delikat hotell i Oslo. Vi disponerer 39 rom i forskjellige størrelser, med og uten kjøkken. Vi kan tilby gratis tilgang til treningsrom, samt sauna og vaskerom.

Vi har en perfekt beliggenhet på Tjuvholmen, og vi tilbyr fine priser per natt. Dersom du ønsker bedriftsavtale eller langtidsleie er dette noe vi kan bistå deg med.Ser du etter overnatting sentralt i Oslo? Har du spørsmål om våre hotellrom eller andre henvendelser? Ta kontakt med oss i dag, så hjelper vi deg så godt vi kan.

Kontakt oss